2010. június 21., hétfő

Adósságrendező hitel

Főoldal Ajánlatunk hitelközvetítőknek

Legkedvezőbb hitelek

Megmutatjuk, hogyan alakulnának hitelének
havi részletei az elérhető legkedvezőbb hitelek segítségével.

Ft

év
Keresse meg az Önhöz legközelebbi irodánkat, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére!
Megkeressük az Ön számára elérhető legkedvezőbb, lehető- ségeket kötelezettségek nélkül!
Adósságrendező hitel

Adósságrendező hitel segítségével csökkenteni szeretné havi kiadásait? A meglévő hitelét szeretné kiváltani, és alacsonyabb havi törlesztési kötelezettségeket szeretne elérni? Az elérhető legkedvezőbb kondíciót keresi?

A Hitelinfó országos hiteltanácsadó irodáiban közel 30 hazai és osztrák pénzintézet hitelhetőségei érhetők el egyszerre teljes körű ügyintézéssel és tanácsadással.

Honlapunkon található hitelkalkulátor segítségével könnyen és egyszerűen ki tudja magának számolni, hogyan alakulnának havi törlesztési kötelezettségei az aktuális hitelpiacon elérhető legkedvezőbb hitelkondíciók segítségével. Nincs más dolga, csak adja meg a felvenni kívánt hitel összegét, válasszon hitelcélt és futamidőt a felkínált lehetőségek közül. Hitelkalkulátorunk devizanemenként megmutatja Önnek, hogy mekkora törlesztő részletekkel számolhat.

Személyre szóló ajánlatunkért megkérjük töltse ki online adatlapunkat és kollégáink ismertetik Önnel is a lehetőségeit természetesen díjmentesen és kötelezettségek nélkül.

A pénzügyi válság következtében jelentősen megváltoztak a hiteligénylés feltételei a hazai és külföldi pénzintézeteknél egyaránt. Csökkent a fedezetül felajánlott ingatlan forgalmi étékéhez képest felvehető hitel összege, szigorúbb lett a hitelbírálat, nőtt a bankok által elvárt jövedelem összege.