2010. július 9., péntek

Gyorshitel készpénzben, autófedezettel

A gyors hitel az egyik legkedveltebb szabad felhasználású hitelforma, aminek különlegességét és egyszerűségét az adja, hogy fedezetül akár gépkocsiját is elfogadják. Passzív BAR- (KHR) státusszal is igényelhető!

A gyors hitelek összege legalább 300 000 forint, felső határa nincs. A hitelfolyósító bankok legföljebb személyautója vagy haszongépjárműve EuroTax-értékének 80%-g nyújtanak Önnek kölcsönt.

06 70424 5038

A futamidő magánszemélyek esetében legfeljebb 7 év, cégek, vállalkozók esetében legfeljebb 8 év.

Ha a legegyszerűbb módot keresi, hogy gyorsan – akár öt nap alatt – kölcsönhöz jusson, akkor a gyors hitel a legjobb megoldás az Ön számára. Terhelje meg személyautóját vagy haszongépjárművét, és vegye fel az igényelt hitelösszeget akár egy héten belül.

Gépjárműve továbbra is az Ön tulajdonában marad.

A gépjárművel fedezett hitel ugyanúgy működik, mint egy jelzáloghitel, azaz a terhelt autó tulajdonjoga az Öné marad. További hasonlóság a jelzáloghitel, szoc. pol. és az autóra terhelt gyors hitel között, hogy a fedezetül szolgáló ingatlan, illetve jelen esetben az autó, a hitel futamideje alatt nem adható el. Ez az eladási tilalom a hitel futamidejétől függően 1–7-8 éves időtartamra szól.

A gyors hitel feltételei

A gyors hitel fedezetéül szolgáló jármű legföljebb 12 éves lehet, és a gépjármű a gyors hitel lejáratakor nem lehet idősebb 15 évesnél.

A gyorskölcsön forintban vagy devizában is felvehető. Amennyiben valamelyik devizakonstrukciót választja – azaz euróban veszi fel a hitelt –, alacsonyabb havi törlesztőrészletet kell fizetnie. Vagy, a másik oldalról megközelítve: ugyanakkora törlesztőrészlettel magasabb összeget is felvehet

06 70 424 5038